Estetisk tandvård

Ett vackert leende har en stor betydelse för vår uppfattning av en annan individ och det påverkar även oss själva betydligt mer än vi tror. I den moderna tandvården har materialutvecklingen avsevärt förbättrat tandvårdens estetik. Dels tand­färgade fyllnings­material och keramiska kronor framställda till utomordentlig natur­trogen­het.

Skalfasader

En skalfasad är en ersättning för en skadad eller missfärgad del av emaljen på framsidan av en tand. Tekniken kan även användas för att bredda en framtand för att på så sätt fylla ut ett störande mellanrum. Tekniken att limma tunna porslins­skal till tänders framsida gör att ett påtagligt vävnads­besparande ändå ger möjligheten till förändringar av färg och form. Vi på Tranebergspraktiken har lång erfarenhet av dessa metoder och material. Se bilderna nedanför som visar ett resultat med skalfasader.


Före

Efter

Tandkorrigering

Många trångställningar och felställningar i framtandsområdet kan enkelt korrigeras med en avtagbar tandställning (Inman Aligner). Behandlingstid vanligen 8-16 veckor.
Klicka på länken för att lära dig mer om hur Inman Aligner fungerar

 

Vill du veta mer om
Estetisk tandvård?

Börje Rådestad
Tranebergspraktiken
Telefon 08-25 24 28
Tranebergspraktiken


Telefon: 08-25 24 28


Tranebergsvägen 25,
167 45 Bromma

För tidsbokning
Var vänlig ring
måndag-torsdag 8.00-17.00
Fredag och helg kan telefonmeddelande lämnas

Du kan även kontakta oss med vårt kontaktformulär här ->Visit Us On Facebook